066: BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Posted by Hakimi Zakaria on 10/25/11


Asssalamualaikum. Kali ni aku nak join segmen Ben Ashaari. Ni 1st time aku join segmen dari beliau. Gila apa aku ni banyak-banyak segmen yang beliau buat, baru ni aku join T__T. Mungkin sebab banyak benda perlu diselesaikan dulu kot.

Pasal blog aku sebenarnya tak banyak boleh diceritakan, yela blog baru. Sebenarnya aku start blogging dari tahun 2008 lagi tapi atas sebab yang aku sendiri pun tak pasti, blog aku telah ditutup atas arahan Pihak Berkuasa Lubnan. Lepas tu aku langsung malas nak blogging dah sampai tahun ni, tetiba tergerak hati nak bukak blog baru. So ni la blog aku. Tak banyak cerita pasal diri sendiri, lebih kepada apa yang terlintas di kepala. Dan sebab aku suka melukis ( kartun ) jadi blog ni kira tempat aku luahkan hasil contengan aku la hehe!

Kenapa aku berblog? Secara jujurnya sebab kat opis aku kadang-kadang takde keje. Jadi untuk mengaburi mata pihak atasan, aku still ngadap pc tapi update blog. Gila kaki-kipas.

Idola dalam dunia blog ni dah tentu tuan segmen, Ben Ashaari dan blogger otai, Zack Zukhairi.

{ 34 comments }

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

KiMiE said...

ok pakjoe..tq :)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

izamin said...

selamat berkenalan :)
saya dari blog abg ben :)

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :) Kalau ada masa terluang, jom jenguk blog kawan2 lain ;

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Faz Abas said...

ni nak jemput kimie singgah blog acik di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. acik tulis cerita pendek. berangan nak buat novel...

cik eyqa :) said...

jalan2 sambil follow dari segmen abg ben hit me back okayy :)
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

masz86 said...

Membalas kunjungan n follow awk blk...

Encik Bedak Sejuk said...

salam singgah dari blog abang ben. done follow balik... ;)

Gadish Lollipop said...

cik senah datang melawat awak . ;) follow awak sekali

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. salam perkenalan

MiSaEi said...

http://ituinisanasiniaku.blogspot.com/2011/10/lucky-follower-no-123.html

check it out beb...aku wat n3 utk ko...follower ke 123 aku...haha...

Aza/Rin/Na said...

hello kimie - kak rin balas kunjungan ni - nice blog u have here - banyak infos berguna ...:-)
happy blogging - kalau rasa2 lemau nak kerja tu, singgah blog kak rin layan menu2 masakan dan dessert di sana ya .... :-)

Paris Lipton said...

yeah blas knjungan dr segmen ben...slm kenalan :)

aRa ❤ aFiq™ said...

knjungan bls dr segmen sama :)

Izzan Zain said...

singgah tuk bace n klik mane yg patut

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

ANA FARHA said...

jalan-jalan singgah sini.. ;)

ana farha

nunana said...

hye kimi! sy datang dari segmen bro ben
singgah baca dan follow kembali :D
terima kasih follow sy.. heee..

Ujie said...

salam kenal kimi..
follow awak pulak. ^_^

QmaRidh said...

salam ukhuwah.. dah follow :)

hafizulhakim said...

singgah sini.
happy blogging :)

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

CikPuan Fara said...

hi. dtg dr segmen abg ben. mekasih sudi drop komen kat blog sis. suda folo kamu jugak :)

QmaRidh said...

Salam perkenalan..

dean said...

visit + singgah sini

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Aku DaN SeSuAtU said...

singgah sini

KiMiE said...

terima kasih semua kerana sudi singgah dan follow..ada kesempatan blog kalian akan saya terjah..tunggu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...