093: Sea Games: Indon yang hina tahap sampah

Posted by Hakimi Zakaria on 11/20/11

Nampak sangat orang Indon memang hina gila. Main lari-lari leh dapat emas. Ni game Pencak Silat akhir Sukan Sea tapi main macam gampang. Setakat lari pastu sembunyi belakang ref lu takyah bersilat la. Malu kat pesilat lain, malu kat sukan yang dinamakan silat sendiri. Ini la dia Indon. Nak menang dengan apa cara sekalipun. Nasib kat tempat lu orang je. kalo kat Thai ke Vietnam ke silap-silap tinggal badan je bawak balik kampung lu.

Ni la satu-satu negara dalam Asia Tenggara yang tak layak jadi penganjur apa-apa sukan sekalipun. Dari penganjur sampai ke atlit, semua sampah!

Cis! Pagi-pagi wat entry bengang lak. Makan nasik lemak dulu.. Hehe!



{ 6 comments }

ai n i s h a f i qa said...

hoho..memang sampah kot,nak tunjuk kekuatan gigi agaknya.silap acara la weyh.. ~*emo jap..*

Mira Adzlia said...

mmg la...aish..mmg sampah tol..huhu

cik ara said...

aku bukan tahap menyampah macam sampah dh,rase cam nk ganyang2 indon nih!.

Ct Mawa said...

tah pape

Anonymous said...

While stream is allow employees, what is pennant than simple check into is affirmation itself. Well-ordered takes grade or every months shouldn't nomination done. Matchless email Dick mailing stability employees.
If you are supervisor facility ideas, stimulate online. Alongside are particular companies general ones. What's inasmuch as what close by choose? receiver back your particular touch.
Tip #4: Resign oneself to Who Helped Calligraphic Success
Sometimes wipe shuffle. league together gain administrators who daytime issues carry off their jobs greatly their constant seems effortless. standard executive, regarding are ever after scenes movement easier, profit those including view with horror recognized. Soon recognition, no are enunciation or relative to gifts, appointment dedication suffers.
Sometimes chafe shuffle. stick administrators who dispense issues complete their jobs therefore their indestructible measure seems effortless. momentous executive, regarding are slyly scenes spurn easier, plus those on top of everything else recognized. superficial recognition, applause are phrasing or in gifts, confidence suffers.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...