042 :SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

Posted by Hakimi Zakaria on 10/10/11

Nak Join KLIK SINI

Salam..Kali ni bro Nasz kita wat satu segmen yang bagi aku sangat sempoi iaitu meh kritik blog gua. Mutakhir ni ramai blogger baru ( termasuk aku ) tumbuh macam rambut cendawan Dr Rozmey.. Tapi blogger sekarang ( bukan aku ) dah pandai guna html bagai ni nak bagi blog diorang cantik. Minta tolong kalian untuk menyuarakan pendapat tentang blog aku yang tak hensem ni.. T____T

Syarat-syarat nak join:
Copy dan paste gambar header baru Bro Naser dan linkkan ke post INI

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

3. Tulislah kata-kata aluan yang korang rasa nak tulis.

4. Publish dan letakkan url entry korang tu kat ruang komen.

Itu je. Bro Naser nak buka kejap je. Segmen ni akan ditutup pada 11hb Oktober 2011
(Jam 11.00 malam).

Amaran oleh kerajaan Uganda:
Segmen ini dibuat untuk bantu korang improvekan blog korang. Bukan nak menjatuhkan atau merendah-rendahkan blog korang. Kalau korang rasa tak mampu nak terima teguran, sila jangan join.

{ 35 comments }

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan utk blog ni, template simple je. suka dgn blog yang simple. loading page pun dah ok.

MOHD NASER.com

Cik May said...

erk...kimi..boleh tak buang shoutmix ni...cik may x blh nak tgk la blog ni ..sbb kene block dgn shoutmix tu..cik may rase,jgn serabutkan blog ni dgn mcm2 widget...letak shoutmix kecik pun k la..ni kene jengket2 pale nak taip komen..hihi...
takpun cik may yg tak tau mcmne nak pangkah shoutmix tu bile nak tgk blog ni ek??hehehehe...

KiMiE said...

Ok Cik May..siap :)

KiMiE said...

Bro Nasz: Thanks bro..(sebenarnya takde masa nak semakkan blog hehe)

miss kinah said...

nice blog :) simple...suke...hehehe..
header pun santai je..i like :)

dtg dr segmen yg sma :)

KiMiE said...

thanks miss kinah :)

3no gr33ny said...

pada hamba halaman simple pon xpe..asalkn isinya ada utk si pembaca

Susan Lolo Bua said...

blogger Indon boleh join ke? :)

KiMiE said...

3no gr33ny : Thanks :)

Susan : Boleh aja kalo nak join :)

hafiz said...

ok dah ni.=)

KiMiE said...

Tq bro :)

Yatie Awang said...

jadi, ni yang dah priper ek, cukup simple, sesuai ngan blog orang lelaki

sue perbs.. said...

ok sangat.. header tu sy suke.. ^_*

Polskahackrew said...

page loading laju..header simple tapi menarik dan penuh makna..ok la tu bro..lagi 1 yang best ada jam...lapy aku jam da x btl..beteri jam dah kong..thanks sudi singgah bro...('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

nadiyahashim said...

salam. tq datang dan komen blog saya.. blog awak kemas sgt. warna pun x banyak, xsilau mata. thumb up!

✿Cik Suer✿ said...

salam.. done follow u back.. belog ni ok simple e.. loading pun laju tp kn lg bgus klu buat pop up window komen.. lg lau.. ngeee :)

KiMiE said...

Aiseh baru je buang shoutbox heheh!!

Ms Bery said...

suke degan blog nie sebab de cartoon.. :D
tapi lagi molek kalau publish comment gune pop up je senang sikit & lebih mesra gitu.

Cik May said...

hehe...bukan tak bagi letak shoutmix tu..cume jgn letak kat tgh2..ni baru boleh tgk blog dgn senang hatinye.. =) sbb byk la tgk blog ade shoutmix kat tgh bergerak2...selalu tu pangkah terus sebab mcm tak bg bace entry je..=p

QasehCinta said...

simple....dan santai jew..^_^
tp kalau guna "post a comment" jenis pop up lebih mesra pengguna..^_^

KiMiE said...

uhuhu...jenis popap eh..baik!!akan dicari segera!! ^___^

sarah cika's said...

semua macm dah perfect jeee, tak taw nk comment but post title tuu boleh la pekat kan ke ape ke bagi dia nampak lebih meyerlah oke:D

fiezah91 said...

blog simple. cantik dan kemas. apa pun selamat berblogging. datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

Cik Ayu said...

simple n nice..

tq ye singgah komen blog Cik AYu

ieyza afieyna said...

tq comen blog ieyza. ;)

blog ni ok je..
simpe but nice..
ringan je, loading pun cepat.. ^^

KiMiE said...

Tq kepada semua yang sudi memberi cadangan membina.. :)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

ramainye orang dah bg komen..so tak tau dah den nak komen ape..Btw Nice blog...simple =).

KiMiE said...

Tq Mrs Hafidz'joo'Din :)

Cik Muda Sae said...

kimie, masey singgah n kritik blog dakuuu.... ko pny blog pun aku ske... entry ko pn ringan n sempoi jew.. sempoi lah..!!

Najwa Zahari said...

Nice, simple and sempoi jek Enjoy here :)

Syarafi[skyforce331] said...

ok dah ni simple n kemas...tapi kenapa header tu cam melebar...

Mommy Aisy said...

Erk..melebar camne bro..ni dah set ngam2 ngan lebar page..

@EzrlG said...

kimie, template tu pakai blogger je, main tukar coding2 sket2..btw nice blog. minimalist, i like!

Alisya said...

blog ok..loading pun cepat :)

idahMOMOE said...

blog sangat simple dan mudah load. thanx sb singgah blog kita n kritik! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...