022: Jom tambah trafik blog!

Posted by Hakimi Zakaria on 10/2/11

Jom Join Kat SINI

Kali ni aku nak join segmen dari Salwa lak.. Jumpa kat entri Bro Naser kita so aku tanpa segan silu join untuk "meningkatkan trafik blog.." T__T <---- Paham kan muka sedih ni nape?
Tarikh tutup segmen ni adalah 5hb Oktober 2011 (pukul 2.30 petang).
Jadi jom la ramai-ramai kita meningkatkan trafik blog dengan join segmen best ni..

{ 31 comments }

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

jalan-jalan cari kawan.....



upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

-syira- said...

singgah n follow back..:)

salwaismail said...

thanks sudi join :)

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :)
suke3 ! hehe..

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen salwa. sudah follow kamu ea. jom singgah blog kita pulak.

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama

http://polskahackrew.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

chekgu kechik said...

singgah dari segmen yg sama..

Salam Kenal..:)

shy princessha said...

sggh dr segmen yg sama...sudah follow kamu...=)

KiMiE said...

Tq semua kerana sudi singgah..*terharu. ^____^

cinte said...

kite dr segmen yg same....
sme2 joint
http://nnatheha.blogspot.com/

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

sy dtg dr segmen yg same.. ^_^ jmput visit my blog ye..thanks!!

Greennn Inspiration

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Datang dari segmen yang sama

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!
2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
3.ANAK KAT LUAR,EMAK SHOPPING SAKAN

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

cindhadahniea said...

hye.. singgah dr segmen yg same.. jum ke sana!: JOM TAMBAH TRAFIK BLOG!

hanissakinah said...

hi.. singgah dari segment yg sama.. Done follow u.. :)

sue perbs.. said...

dtg dri segmen same... sy folo sini.. jemput2 singgah ek

norhatizahmohamed said...

singgah up traffic ;)

lea said...

assalamualaikum , salam kenal :')

kita dtg dr segman yg sama..
mai lah dtg blog kita..

salwaismail said...

singgah sini jenguk peserta :D
dah blogwalking ke blog peserta yg lain belum? :)

salwaismail.blogspot.com

Myza Raihan ♥ said...

datang dari segmen yang sama..
selamat berkenalan :)
done follow you
http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

GreeN AppLE said...

hye..slm ceria blogger ;p

snggh tmbh trfik n fllwrs kamu ^^

jemput ke blog sy jom =)

Oshin said...

singgah dari segmen salwa :)

http://gurlgemini.blogspot.com

farz zull said...

salam singgah dari segmen yang sama...=)

KhaiZa said...

kunjungan balas dari segmen sama
--
Khaiza Beauty Shop - supplement untuk kulit anda - 100% dari bahan semulajadi

KiMiE said...

Tq kepada semua yang sudi singgah :)

NasZ said...

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

msredcheesecake said...

salam kenal yea.... singgah n follow jugak...

sempoi gile said...

salam singgah dari segmne yang sama.. :) jomm singgah.. follow u..

http://www.sempoi-gile.com

k''N said...

join dr segmenn yang same, jum tggl jejak :)

cik abbit said...

singgah sini yer..
http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-bloggggg.html

Nurul Alyaa said...

Singgah sini. Jemput ke blog saya.

http://cikalyaa93.blogspot.com/

thanks kalau sudi singgah.. =)

Siti Asiah said...

Salam kenal...dr segmen same
Jom la ke blog sy plak..:)

www.sitiasiah84.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...