021: Abang Otai vs Namewee

Posted by Hakimi Zakaria on 10/2/11

Sapa tak kenal pengarah filem Hantu Kak Limah Balik Rumah, Zombie Kampung Pisang, Rock bla bla bla ni agaknya dari kecik sampai sekarang bermastautin kat Argentina kot.. Tadi secara tak sengaja bukak Google pastu taip nama beliau konon nak view profile.. ( tu pun teringat sebab tengok citer Rock petang tadi ). Tak sangka dapat link blog beliau....
Kenapa tajuk entri aku camtu? Sebab latest entri Mamat Khalid adalah berkenaan Si Namewee. Tak kenal Namewee? Sah.. ko memang dok Argentina.. Aku sangat berbangga dengan gaya penulisan yang penuh sindiran dan tajam maksudnya. Memang otai habis.
Nak baca blog beliau? Klik SINI.

notakaaki: Salute bangsa Melayu sebegini.. *tabik

{ 4 comments }

NasZ said...

ye la. tersama plak entry kita. hehe.

MOHD NASER.com

KiMiE said...

kongsi sesuatu yang baik..harap dapat keberkatan.. :)

eintan nurfuzie said...

nk g terjah blog dia la

KiMiE said...

terjah je..sedap baca tulisan beliau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...