060 : Manchester United 1 - 6 Manchester City

Posted by Hakimi Zakaria on 10/23/11



Manchester's Derby

Full Time: United 1-6 City

Kesimpulan:
  • Bodoh bola jenis apa kena 6 bijik kat laman sendiri?
  • Balotelli dengan baju tertera tulisan "Why Always Me" terbaik!
  • Rooney main ke tadi?
  • Silva - Aguero cemerlang!
  • Balotelli - Dzeko gemilang!
  • J. Evans jalang! ( J untuk Jonny, bukan Juliana )
  • Gol pakai lutut membuktikan bahawa Felda Manchester United tak gagah.
  • Ramli mana Ramli? Ayah tak bagi main ke?
  • De Gea tu keeper ke budak Milo? Tau kutip bola je.
  • "Ala, Arsenal kena 8, lagi teruk" antara alasan paling popular dalam enjin carian Google.

" Gua sama Dzeko score sorang 2 je.. nak hat-trick kesian kat Runi lak. "
- Balotelli.

" Nasib bapak gua tak kasi main je.. Runi-Hernandez takleh pakai!"
-Ramli.

" Lu tengok! Kalo lu main + kalah macam tadi malu sekampung tau tak! Team bangang apa camtu?"
- Ayah Ramli.

" Ahh sudah!! Apa aku jawab kat bebudak surat khabar japgi nih!"
- Alex Song Ferguson.

{ 2 comments }

Atan -LsFamilia- said...

hahahahaha..kesian...

Shurazirah Sukhur said...

kahkahkah sedap ja jadi lauk Man City

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...