018: Game Plants vs Zombies

Posted by Hakimi Zakaria on 10/1/11

Bangun tido je rasa nak layan game ni,hehe!! Bagi aku game ni bolehla untuk isi masa lapang.. Yela gamer tegar cam aku ni nak PES,Call Of Duty dan seangkatan dengannya je.. Game ni tak susah, lawan zombie menggunakan pokok sebagai senjata.. Tak payah cerita banyak,korang pun mesti tau dah game ni kan.. Nak donlod? KLIK SINI UNTUK MENDOWNLOAD ( Full Version )

{ 2 comments }

NasZ said...

jarang main game dah sekarang ni. suka tengok tv je. hehe.

MOHD NASER.com

Eida Arina said...

game ni memang best!!!! best lgi dri angry birds!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...